Πο: πέρα από το ναι και το όχι

6,00 €
Διαθέσιμο
 Πίσω στο: Βιβλία
με μεταφορικά Παραλαβή από το Κατάστημα για 0,00 €

Συγγραφέας  Edward de Bono

Εκδόσεις  Βιβλιοθήκη Μάνατζμεντ

Σελίδες  230

Κατάσταση  Πάρα πολύ καλή, σκληρόδετο εξώφυλλο

 

Περίληψη

 

Η ανάπτυξη και επιμόρφωση διευθυντικών στελεχών που να μπορούν να αντιμετωπίζουν τις απαιτήσεις της δεκαετίας του ' 80 είναι κύριο μέλημα και υψηλής προτεραιότητας στόχος και του κρατικού μηχανισμού και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.
Την πρόκληση αυτή αποδέχεται τώρα και η ΑΣΕ με τη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ προσφέροντας την 25χρονη πείρα της σε εκτυπωτικές και εκδοτικές εργασίες, το σύγχρονο εξοπλισμό της και τον ενθουσιασμό, τη δημιουργικότητα και την επαγγελματική συνέπεια των συνεργατών της. Η ΑΣΕ ιδρύθηκε το 1958 από τους Γεωργικούς Συνεταιρισμούς με στόχο την πολιτιστική ανάπτυξη και ανύψωση του κοινωνικού συνόλου, με την έκδοση εντύπων, περιοδικών και βιβλίων. Τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της η ΑΣΕ επικέντρωσε τις δραστηριότητές της στις ανάγκες των γεωργικών συνεταιρισμών, που κάτω από δύσκολες συνθήκες αναπτύσσονταν και αναλάμβαναν περισσότερες ευθύνες.
Η στροφή προς τις ανάγκες του ευρύτερου κοινού έγινε το 1977 με το ξεκίνημα μιας πολύπλευρης και δυναμικής εκδοτικής προσπάθειας. Μέσα σε οχτώ χρόνια πέτυχε να παρουσιάσει περισσότερους από 250 τίτλους βιβλίων, κυρίως για παιδιά, αλλά και νεοελληνικής λογοτεχνίας, ιστορικά, ξένης λογοτεχνίας και φυσικά αγροτικά τεχνικά βιβλία.
Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ φιλοδοξεί να προσφέρει στους Έλληνες μάνατζερ -παλιούς, νέους και υποψήφιους- τις καλύτερες ξένες εκδόσεις των τελευταίων ετών, σε επιστημονικά προσεγμένη μετάφραση και υψηλής ποιότητας εμφάνιση. Η σειρά με την οποία θα προχωρεί η έκδοση των ελληνικών βιβλίων εξασφαλίζει τη δυνατότητα της χρησιμοποίησης των βιβλίων σαν ένα διαρκές επιμορφωτικό πρόγραμμα μάνατζμεντ. Στους πρώτους τίτλους περιλαμβάνονται βιβλία του Edward de Bono, γνωστού πατέρα της δημιουργικής, των Robert Blake και Jane Mouton, πασίγνωστων από τη θεωρία του Managerial Grid, των Robert και Dorothy Bolton και του σούπερ μάνατζερ Lee Iacocca.